اما از گوگل که جستجو می کنیم تا اطلاعات بیشتری درباره این خبر بیابیم با صحبتهای دکتر علی عباسپور مواجه می شویم که انگار از مخالفان سر سخت اجرای این طرح است.
یکی از سایتهای خبری از قول وی آورده: "دکتر علی عباسپور، رئیس کمیسیون آموزش ، موضع تندی نسبت به اقدام حاجی بابایی در اعلام زمان اجرای نظام آموزشی جدید گرفته و با صراحت اعلام کرده است «وزارت آموزش و پرورش بر خلاف وعدههای وزیر نمیتواند این نظام را از سال آینده اجرایی کند".
در همین سایت از قول دکتر عباسپور آمده:"وزیر آموزش و پرورش مرتب در رسانه ها از اجرای نظام 6- 3 - 3 از ابتدای مهر ماه سال آینده سخن می گوید، در حالی که در سند تحول آموزش و پرورش که به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده به هیچ وجه نظام 6- 3- 3 به تصویب نرسیده است."
این در حالی است که در سایت شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام شده:" با توجه به اظهارات غیرمسئولانه برخی افراد در رسانهها پیرامون عدم تصویب نظام آموزشی 3-3-6 در شورای عالی انقلاب فرهنگی بدین وسیله اعلام میگردد اصل نظام آموزشی 3-3-6 در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده و بر اساس سند تحول آموزش و پرورش اجرای آن برعهده وزارت آموزش و پرورش و شورای عالی آموزش و پرورش گذاشته شده است. "
بنا بر اطمینان در خصوص اجرای نظام جدید آموزشی این پرسش برایمان مطرح است که چگونه دانش آموزان از سن 12 یا 13 سالگی که به اصطلاح وارد دبیرستان می شوند ، در کنار دانش آموزان 17 ساله و در یک محیط آموزشی به تحصیل می پردازند و از لحاظ اخلاقی هم تاثیر نمی پذیرند؟
بدین ترتیب ما دو گروه در دوره دبستان و دو گروه در دوره دبیرستان خواهیم داشت که فقط کتب دوره دبستان تغییر خواهد کرد.اما شرایط تقسیم بندی و محیط آموزشی در دبیرستان و راهنمایی به شکل قبل خواهد بود!
نوید ادهم درباره این که تداخل دوره راهنمایی و دبیرستان با این توصیف چه مزیتی دارد، تنها به حذف پیش دانشگاهی از دوره دبیرستان اشاره کرد.