به سایت دبستان شاهد امام حسين صحنه خوش آمدید

منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
موضوعات
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



لینک دوستان
آخرین مطالب
دیگر موارد

آمار وبلاگ:

بازدید امروز : 105
بازدید دیروز : 4
بازدید هفته : 105
بازدید ماه : 134
بازدید کل : 53257
تعداد مطالب : 112
تعداد نظرات : 115
تعداد آنلاین : 1

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وبلاگ:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید


آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 112
:: کل نظرات : 115

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 6

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 105
:: باردید دیروز : 4
:: بازدید هفته : 105
:: بازدید ماه : 134
:: بازدید سال : 6123
:: بازدید کلی : 53257
نویسنده : محمد سلیمانی رسا
پنج شنبه 29 / 1
معلمی سخت ترين شغل دنيا (مقدمه ای بر استرس معلمان)

این نوشته ترجمه ای از یک سایت خارجی می باشد
به عقيده بسياري از كارشناسان شايد آموزش خيلي سخت نباشد، اما آنچه كار معلمي را سخت و پرمشقت مي‌كند ايجاد فضاي آموزش و يافتن شيوه‌هاي مناسب براي جلب و جذب دانش‌آموزان است. 
بايد پذيرفت كه استعداد افراد با يكديگر فرق دارد و راه‌هاي يادگيري نيز متفاوت است. برخي دانش‌آموزان بسيار بااستعدادند و سريع ياد مي‌گيرند و برخي نياز به كار و تمرين بيشتري دارند.  مهم اين است كه معلم چگونه در ذهن دانش‌آموز جاي بگيرد. 
                      به همين دليل است كه افراد با وجود تحصيلات و آگاهي و سطح علمي بالا در موقع استخدام به كار به منظور تدريس مورد انتخاب و گزينش واقع مي‌شوند و با آنها مصاحبه مي‌شود. قدرت كنترل و به دست‌گيري كلاس از هنر‌هاي معلمان است. تن و لحن صداي معلم موثر است. معلم بايد بداند چه مواقعي تن صداي خود را بالا و پايين ببرد تا توجه دانش‌آموزان را جلب كند. چنانچه دانش‌آموزان در كلاس احساس آرامش نكنند، زحمات معلمان گرامي به بار نخواهد نشست. نحوه رفتار گفتار و حتي نگاه معلم در اين باره تاثير ويژه‌اي دارد. اگر جو اضطراب و تحكيم بر كلاس حاكم باشد يا در مقابل هيچ كنترلي نباشد و كلاس خسته‌كننده شود، دچار هرج و مرج شده و در نهايت به عدم توجه به مطالب ارائه شده مي‌انجامد.

مي‌توان دانش‌آموزان نافرمان و بازيگوش را با دادن مسووليت‌هاي گوناگون نظير كنترل تكاليف، حضور و غياب، توزيع و جمع‌آوري برگه‌هاي امتحاني و ارتباط با دفتر مدرسه تحت كنترل درآورد. 


:: موضوعات مرتبط: روشهایی برای کاهش استرس معلمان در کلاس و مدرسه،غلبه بر عصبانیت و اضطراب , ,
:: بازدید از این مطلب : 2175
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
نویسنده : محمد سلیمانی رسا
پنج شنبه 29 / 1

 
دو نمونه پروژه اقدام پژوهی ( نمونه کار معلم پژوهنده )

 

تقویت انشا و تقويت املا به كار عملي اقدام پژوهي

مقدمه : توصيف وضعيت موجود

مقطع ابتدايي زير بناي مقاطع ديگر تحصيلي مي باشد و در مقطع ابتدايي نيز پايه اول اساس پايه هاي ديگر مي باشد و هر چقدر دانش آموزان در اين پايه بهتر آموزش ببينند در پايه هاي ديگر راحت تر هستند و بالعكس ؛ در پايه اول دو درس رياضي و فارسي ( قرائت فارسي و املاي فارسي ) كليدي هستند و بيشترين ساعات به اين دو درس اختصاص مي يابد و از بين دو درس ذكر شده درس فارسي از اهميت دو چنداني برخوردار مي باشد. طوري كه بدون يادگيري درس فارسي , يادگيري دروس ديگر تقريباً غير ممكن مي باشد.

چندين بار بود كه آموزگار پايه دوم از وضعيت تحصيلي دو دانش آموز ابراز نگراني مي كرد و آنان را در حد دانش آموزان پايه اول هم نمي دانست . از عدم پيشرفت تحصيلي آنان صحبت مي كرد؛ مدير مدرسه با اولياي دانش آموزان ذكر شده , مشاوراتي را بعمل آورد . قرار شد آنان به فرندان خود كمك كنند و همگام با معلم درس ها را تكرار و تمرين كنند.

بعد از گذشت يك ماه , متاسفانه پيشرفتي حاصل نشد در جلسه شوراي معلمان وضعيت دانش آموزان ذكر شده مورد بحث قرار گرفت . پيشنهادهايي ارائه گرديد بنده را مامور رسيدگي به اين دانش آموزان نمودند , من هم با بررسي نمرات سال گذشته آنان و مشاوره با والدين و معلم پايه دوم آنان مطالبي را جمع آوري نمودم.


:: موضوعات مرتبط: دو نمونه پروژه اقدام پژوهی , ,
:: بازدید از این مطلب : 6286
|
امتیاز مطلب : 35
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
نویسنده : محمد سلیمانی رسا
پنج شنبه 29 / 1

 

15 تا 30 درصداز افت تحصيلي دانش‌آموزان به دليل اضطراب است!

 

اضطرابي که مستقيم وارد کارنامه‌ها مي‌شود

سر جلسه امتحان هر چه به مغزش فشار مي‌آورد تا جواب سوالي را که روز قبل بارها آن را مرور کرده بود به خاطر بياورد تلاشش به جايي نمي‌رسد و مايوس و عصبي برگه را با مطالبي نامربوط پر مي‌کند و آن را به دست مراقب سالن مي‌دهد و از جلسه امتحان خارج مي‌شود اما همين که پايش را بيرون مي‌گذارد يکي‌يکي جواب‌ها به ذهنش هجوم مي‌آورد و او را عصبي‌تر و مضطرب‌تر از قبل مي‌کند.  


سرويس اجتماعي برنا
 ، مردمک چشمانش به سرعت روي کلمات کتاب حرکت مي کنند اما هر چه بيشتر مي خواند کمتر در ذهنش جا مي گيرد. سعي مي کند که مطالب را حفظ و خود را براي امتحان فردا آماده کند. در اين روزها قول خريدMP4 برايش بهترين و شايد جذاب ترين انگيزه اي باشد که او را مقابل کتاب و دفترهايش مي نشاند اما وقتي که صفحات کتاب را ورق مي زند حجم مطالب، اضطراب و فراموشي که ناخواسته گريبانگيرش شده است اين هديه بيشتر و بيشتر از او دور مي شود زيرا تنها در صورت کسب معدل بيست به خواسته اش مي رسد، با وجود اينکه فردا امتحان نهايي دارد اما قادر به جمع و جور کردن ذهنش نيست و هر چند دقيقه يک بار افکارهاي مزاحم گريبانش را مي گيرد يا هر نيم ساعت يک بار به دستشويي مي رود


:: موضوعات مرتبط: 15 تا 30 درصد از افت تحصيلي دانش‌آموزان به دليل اضطراب است , ,
:: بازدید از این مطلب : 816
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
نویسنده : محمد سلیمانی رسا
پنج شنبه 29 / 1

بیست توخالی من! نمره مشخص می کند که من خوب هستم یا بد !!

 

خانم رضايي هر روز با يک ليوان آب قند، مي آمد سراغش که با لب هاي لرزان و دست هايي که از سرما يخ زده بودند، بي حال ، روي صندلي افتاده بود. يکي از بچه ها شانه هايش را مي ماليد و يکي ديگر کيف و کتابش را از روي زمين جمع مي کرد. اين ماجراي هر روز مونا بود که يا تازه از جلسه امتحان بيرون آمده بود ، يا يکي از معلم ها نمره امتحان قبلي اش را اعلام کرده بود. قصه هميشه سر نيم نمره يا بيست و پنج صدم بود که مونا بيخود از دست داده بود. مونا که گريه مي کرد، مدام اسم پدرش را مي آورد و مي گفت: «بابا اين نمره ها را قبول ندارد.» آخر يک روز همه چيز خيلي خراب تر از هميشه شد. تازه ورقه ها را پخش کرده بودند که مونا از روي صندلي پرت شد روي زمين و از حال رفت. نه امتحان آن روز را داد ، نه توانست تا آخر امتحان ها به مدرسه بيايد.
 


:: موضوعات مرتبط: حساسیت دانش آموزان به نمره , ,
:: بازدید از این مطلب : 850
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
نویسنده : محمد سلیمانی رسا
سه شنبه 27 / 1

 برگزاری یادواره شهید صیاد شیرازی و شهدای دهستان خدابنده لو در مجتمع آموزشی و پرورشی صیاد شیرازی شهرستان صحنه


به گزارش خبر روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان صحنه ، یادواره شهید امیر سپهبد صیاد شیرازی و شهدای دهستان خدابنده لو در مجتمع آموزشی و پرورشی صیاد شیرازی روستای دهلق مدیریت آموزش و پرورش شهرستان صحنه برگزار گردید. از جمله برنامه های این یادواره :تلاوت آیاتی از قرآن مجید - خیر مقدم توسط رحیمی مدیر آموزش و پرورش و مداحی توسط مداح اهل بیت اصغر جانجانی و سخنرانی حجت السلام و المسلین وحید احمدی و در پایان پذیرایی از حضار در یادواره.

 


:: موضوعات مرتبط: آموزش وپرورش صحنه , ,
:: بازدید از این مطلب : 746
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
نویسنده : محمد سلیمانی رسا
یک شنبه 4 / 1

 
هر نظام آموزشی در صورتی در انجام رسالت خود موفق خواهد شد که دارای معلمانی برخوردار از صلاحیتهای علمی و آشنا به روشهای آموزشی و مجهز به مهارتهای آموزشی و شغلی و حرفه ای باشد. پس بنابراین 3 بال معلم جهت پرواز موفقیت آمیز در فضای آموزش را می توان:
1- صلاحیتهای علمی مورد نظر
2- جزئیات مفید و موثر آموزشی و اطلاعات عمومی
3- تلفیق آگاهی های علمی و تجربیات علمی نام برد.



:: موضوعات مرتبط: تکنولوژی آموزشی و روشهای جدید تدریس , ,
:: بازدید از این مطلب : 801
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
نویسنده : محمد سلیمانی رسا
شنبه 3 / 1


حيطه هاي مشاوره

براي آن که معلم بتواند نقش مشاوره اي هم داشته باشد، لازم است از اين سه ويژگي بر خوردار باشد:
صلاحيت هاي مشاوره اي
البته اين موضوع تنها به معلم اختصاص ندارد. هر کس که به حوزه مشاوره وارد مي شود، بايد از حداقل صلاحيت هاي مشاوره اي برخوردار باشد تا خود و ديگران را دچار مشکل نسازد. مشاوره موضوعي انساني است و ماهيتي انسان دوستانه دارد. اما ناشي گري و ناکارآمدي افراد در مشاوره، مي تواند ويژگي انسان دوستانه آن را با خطري جدي روبه رو سازد. 


:: موضوعات مرتبط: نقش هاي مشاوره اي معلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 1108
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
نویسنده : محمد سلیمانی رسا
شنبه 3 / 1

 ویژگی های ارزشیابی توصیفی

1- در ارزشیابی توصیفی به جای دادن نمره به دانش آموز از عبارت های کیفی مثل تلاش خوبی داشته ای، با تلاش به موفقیت رسیده ای، برای موفقیت باید بیشتر تلاش کنی، با انجام تمرین بیشتر مشکل شما برطرف می شود و ... استفاده شود.

2- ارزشیابی توصیفی به زمان خاص محدود نمی شود این ارزشیابی در کل جریان یادگیری، در فعالیت های خارج از کلاس و در محیط زندگی جریان دارد.

 


:: موضوعات مرتبط: ارزشیابی توصیفی , ,
:: بازدید از این مطلب : 1510
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3

.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.
درباره ما
این سایت جهت استفاده دانش آموزان وهمکاران محترم ساخته شده است
منو اصلی
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
نظر سنجی

نطر شما در مورد سایت چگونه است؟

پیوندهای روزانه
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان مجتمع شهید صیاد شیرازی و آدرس sayad.shirazi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.